Списки докторантів, тем та керівників

Список аспірантів кафедри інженерії програмного забезпечення в енергетиці  НН ІАТЕ

Прізвище та ініціали аспірантаКурсГрупаФорма навчанняТема дослідженняНауковий керівникПримітки (академ. відпустка)
денна, вечірня, заочнаконтракт, бюджет
Вступ 2022
Бочок В. О.1ТВ-21фденнаконтрактМетоди та програмне забезпечення аналітики даних мультиагентних систем на базі децентралізованого підходуФедорова Н.В. 
Гейко О.О.1ТВ-в21фвечірнябюджетМетоди та програмні засоби верифікації математичних моделей для програмно-апаратних комплексівВарава І.А. 
Голець В.О.1ТВ-21фденнаконтрактМетоди та програмні засоби розподілу обчислень цифрових двійників з використанням концепції граничної аналітикиКоваль О.В.   
Вступ 2021
Здор К.А.2ТВ-11фденнабюджетМетоди і алгоритми порівняння логотипів та торгових марок на основі методів машинного навчанняШалденко О.В. 
Олексій А.О.2ТВ-в11фвечірнябюджетМетоди та програмні засоби аналізу акустичних сигналів на основі нейромережевих моделейВерлань А.А. 
Пироговська Т.В.2ТВ-11ФденнабюджетМетоди моделювання гідроакустичного поля морської акваторії на основі променевої теоріїМусієнко А.П.   
Вступ 2020
Мельниченко А.3ТВ-01ФденнабюджетМетоди і алгоритми оптимізації розпізнавання образів на основі методів машинного навчанняШалденко О.В. 
Старовіт І.С.  3ТВ-в01фвечірнябюджетПрограмне забезпечення системи підтримки прийняття рішень по керуванню якістю повітря в комплексі еколого-економічного моніторингуГаврилко Є.В. Круковський П.Г. 
Вступ 2019
Лобода П.П.4 деннабюджетМетоди та програмні засоби обробки даних цифрового двійника конфайнменту ЧАЄСКоваль О.В.Відновився з 01.10.2022
Аспіранти-іноземці
Нi Сюхуей (NiXiuhui)3ТВз-91фзаочнаконтрактМоделювання антропогенних та природних джерел шуму навколишнього середовища та його поширення в океаніШпурик В.В. Мусієнко А.П.   
Гонг Сяодун (GongXiaodong)3ТВз-91фзаочнаконтрактМоделі та методи машинного навчання аналізу акустичних сигналівКоваль О.В.   
Чжу Шивей (ZhuShiwei)3ТВз-91фзаочнаконтрактМоделі та методи автоматизації управлінських процесів науково-дослідницької роботи на основі всебічного аналізу показниківКоваль О.В.   
Сюй Бейбей (Xu Beibei)3ТВз-91фзаочнаконтрактМетоди і засоби інтелектуального програмного забезпечення для побудови сценаріїв аналізу великих даних Кузьміних В.О.   
Чжан Мінцзюнь (Zhang  Mingjun)3ТВз-91фзаочнаконтрактМоделі та засоби оцінювання рівня інтернаціоналізації наукових інституцій  Стативка Ю.І.   
        
Вступ 2018
Бандурка О.І.5ТВ-В81ФвечірнябюджетМетоди і алгоритми аналізу геоданих для рішення задачі оцінки антропогенного впливу на довкілляБарабаш О.В. Шпурик В.В.   
Колумбет В.П.5ТВ-в81ФвечірнябюджетМетод підтримки прийняття рішень при розробці інформаційних систем на основі мультиагентного підходуБарабаш О.В.