Інформаційні ресурси КПІ

Щоб не втрачати себе в інфопросторі університету, а також легко знаходити всю корисну інформацію або відповіді на питання стосовно навчання, стипендіального забезпечення, наукових та освітніх заходів – маємо для тебе кілька корисних посилань:

🔥 ДНВР (Департамент навчально-виховної роботи) @dnvr_31 – твій путівник в світ КПІ! ДНВР на фейсбук (https://www.facebook.com/kpi.dnvr/) та у телеграм (https://t.me/dnvr_31).

📁 Телеграм канали (https://telegra.ph/helpik-06-30) Хелпік – помічник-навігатор для КПІшників (https://telegra.ph/helpik-06-30) по КПІшним інтернетам. Багато гайдів з корисною інформацією про вступ, навчання, стипендії, працевлаштування, гуртки, гуртожитки, організаційні питання, контакти факультетів/НН інститутів і багато багато іншого.

🗂 Папка корисних каналів КПІ (https://t.me/dnvr_31/3696). Щоб бути в курсі всіх актуальних подій, натискай і додавай собі папку з корисними каналами КПІ: https://t.me/addlist/IWSC2lfKcEBiODEy

📯 Офіційні канали та боти зворотного зв’язку факультетів/НН інститутів. (https://t.me/dnvr_31/1405) Саме тут буде публікуватися вся інформація від адміністрації вашого факультету/НН інституту. А у разі питань звертайтесь до ботів зворотного зв’язку!

📞 Контактні особи від факультетів/НН інститутів (https://t.me/dnvr_31/374). Для взаємодії з організаційних питань та оперативного вирішення питань освітнього процесу – крім ботів зворотного зв’язку можна також звертатися до відповідальних осіб по підрозділах.