06.09.2023

Інформаційні ресурси для першокурсників

🎓 Навчальний рік 2023/2024 розпочато!

🔸 Всі документи вже давно подано, вступну кампанію для більшості вступників завершено, день першокурсника минув і, навіть, відбулися перші пари. Вітаємо всіх студентів КПІшечки та вступників, які будуть гордо носити звання Київських політехніків, з початком навчання. Говоримо: «Прощавайте, канікули, привіт, пари»! Щоб не втрачати себе в інфопросторі, а також легко знаходити всю корисну інформацію або відповіді на питання стосовно навчання, стипендіального забезпечення, наукових та освітніх заходів – маємо для тебе кілька корисних посилань:

🔥 ДНВР (Департамент навчально-виховної роботи) @dnvr_31 – твій путівник в світ КПІ! ДНВР на фейсбук (https://www.facebook.com/kpi.dnvr/) та у телеграм (https://t.me/dnvr_31).
📁 (https://telegra.ph/helpik-06-30) Хелпік – помічник-навігатор для КПІшників (https://telegra.ph/helpik-06-30) по КПІшним інтернетам. Багато гайдів з корисною інформацією про вступ, навчання, стипендії, працевлаштування, гуртки, гуртожитки, організаційні питання, контакти факультетів/НН інститутів і багато багато іншого.
🗂 Папка корисних каналів КПІ (https://t.me/dnvr_31/3696). Щоб бути в курсі всіх актуальних подій, натискай і додавай собі папку з корисними каналами КПІ: https://t.me/addlist/IWSC2lfKcEBiODEy
📯 Офіційні канали та боти зворотного зв’язку факультетів/НН інститутів. (https://t.me/dnvr_31/1405) Саме тут буде публікуватися вся інформація від адміністрації вашого факультету/НН інституту. А у разі питань звертайтесь до ботів зворотного зв’язку!
📞 Контактні особи від факультетів/НН інститутів (https://t.me/dnvr_31/374). Для взаємодії з організаційних питань та оперативного вирішення питань освітнього процесу – крім ботів зворотного зв’язку можна також звертатися до відповідальних осіб по підрозділах.