26.06.2023

КАФЕДРА ІНЖЕНЕРІЇ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В ЕНЕРГЕТИЦІ ВІТАЄ СВОЇХ ВИПУСКНИКІВ-БАКАЛАВРІВ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

Вагома та довгоочікувана подія відбулась у житті студентів кафедри інженерії програмного забезпечення в енергетиці – захист кваліфікаційних робіт освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення в енергетиці» за за освітньо-науковою програмою «Інженерія програмного забезпечення інтелектуальних кібер-фізичних систем і веб-технологій». Цьогоріч захист кваліфікаційних робіт відбувався в онлайн-форматі.

Упродовж чотирьох насичених років вони впевнено йшли до своєї мети, здобували якісну освіту за престижною затребуваною спеціальністю, навчались у висококваліфікованих викладачів, професорів, доцентів, фахівців-наставників та отримували цінний професійний і життєвий досвід, а на завершальному етапі навчання – плідно працювали над написанням своїх випускових робіт. Кожен став особистістю, відкрив для себе багато нового, знайшов добрих друзів, наставників і вкотре переконався, що обрав правильний шлях для досягнення успіху.

І навіть попри те, що нині країна переживає надскладний період, молодь із великим завзяттям прагне будувати своє майбутнє на рідній землі, у вільній та незалежній Україні. Значна частина випускників вирішили продовжити навчання в магістратурі за спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення» на кафедрі інженерії програмного забезпечення в енергетиці Національного технічного університету України «Київський політехнічний університет імені Ігоря Сікорського».

Кафедра інженерії програмного забезпечення в енергетиці вітає випускників з успішним захистом кваліфікаційних робіт та бажає їм успіхів у реалізації всіх планів та здійснення найзаповітніших життєвих мрій!