19.01.2024

КАФЕДРА ІНЖЕНЕРІЇ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В ЕНЕРГЕТИЦІ ВІТАЄ СВОЇХ ВИПУСКНИКІВ-МАГІСТРІВ З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ

Вагома та довгоочікувана подія відбулась у житті студентів кафедри інженерії програмного забезпечення в енергетиці – захист кваліфікаційних робіт освітнього рівня «Магістр» спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення в енергетиці» за за освітньо-науковою програмою «Інженерія програмного забезпечення інтелектуальних кібер-фізичних систем і веб-технологій». Цьогоріч захист кваліфікаційних робіт відбувався в онлайн-форматі.

Протягом навчання в магістратури ви впевнено йшли до своєї мети, здобували якісну освіту за престижною затребуваною спеціальністю, навчались у висококваліфікованих викладачів, професорів, доцентів, фахівців-наставників та отримували цінний професійний і життєвий досвід, а на завершальному етапі навчання – плідно працювали над написанням своїх випускових робіт. Кожен став особистістю, відкрив для себе багато нового, знайшов добрих друзів, наставників і вкотре переконався, що обрав правильний шлях для досягнення успіху.

Значна частина випускників бажає продовжити навчання в аспірантурі за спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення» на кафедрі інженерії програмного забезпечення в енергетиці Національного технічного університету України «Київський політехнічний університет імені Ігоря Сікорського».

Кафедра інженерії програмного забезпечення в енергетиці вітає випускників з успішним захистом кваліфікаційних робіт! Бажаємо не зупинятись на досягнутому! Рухатись вперед – розробляти, тестувати та супроводжувати програмне забезпечення для будь-якої галузі нашої України та світу. За Вами майбутнє нашої Держави!