25.10.2023

Студенти кафедри взяли участь у Спартакіаді КПІ

Київський політехнічний інститут завжди славився своєю науковою діяльністю, інноваціями та, звісно, спортом. Цього року КПІ відзначає своє 125-річчя і вирішив відсвяткувати цю подію спортивними змаганнями. Спартакіада стала особливим святом спорту та командного духу.

11 та 12 жовтня у спорткомплексі КПІ змагалось 17 команд, що представляли 19 факультетів. Всього в цих змаганнях взяли участь 136 учасників, які боролися за перемогу для свого факультету та демонстрацію своєї першості у волейболі.

Інститут атомної та теплової енергетики також не залишився осторонь цього заходу. Наші студенти взяли участь у змаганнях і подарували глядачам і фанам неймовірні миттєвості та емоції на волейбольних майданчиках. Це був захоплюючий перегляд, і гравці ІАТЕ неодноразово доводили свою високу волейбольну майстерність.

Окремо варто відзначити команди ІАТЕ, які брали участь у змаганнях з волейболу. Команда “Лушпайки” та “Шалопаї ІАТЕ” продемонстрували вражаючі результати та великий командний дух.

Зокрема, “Шалопаї ІАТЕ” отримали 11 балів на Спартакіаду, що є доволі непоганим результатом!

Спартакіада завершилася неймовірною нагородою для команд. Команда ФММ “ФФМ” відзначилася і отримала заслужене третє місце. Вражаюче досягнення та майстерність цієї команди гідно відзначаються.

Але найбільш вражаюче було те, що перше місце розділили одразу дві команди: Збірна ІСЗЗІ “Клітка” та збірна солянка “Опілля Корифей”. Ці дві команди продемонстрували неймовірну гру та командний дух. Вони включали в себе найкращих гравців і показали, що волейбол – це гра для тих, хто віддається своєму спорту на всі сто відсотків.

Змагання були напруженими та захопливими, і всі гравці продемонстрували велику відданість та командний дух. Нагородження переможців та відзначення найкращих гравців стали справжньою подією цієї Спартакіади.

Спорт завжди об’єднує людей та створює незабутні моменти. Спартакіада КПІ 2023 стала частиною історії цього видатного навчального закладу та святкуванням 125-річчя. Ця подія показала, що дух спорту живий та добре почувається в серцях студентів КПІ, і ми вітаємо всіх учасників за їхні вражаючі досягнення та відданість спорту! Нехай ця Спартакіада залишиться в пам’яті як важливий та захоплюючий момент в історії КПІ.